Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: Seasons Trade Fair

Tholen - De sfeer is gemoedelijk en oude bekenden vinden elkaar weer terwijl nieuwe contacten worden opgedaan. Acht kwekers met ruim 65 productgroepen, allemaal op één locatie. Van dinsdag tot donderdag vond de Seasons Trade Fair plaats in Naaldwijk. OK Plant, Esperit Elements, KP Holland, Plantanious, Maarel Orchids, Oriental Group, Ubink Cactus & Succulent en VDE Plant organiseerden samen het evenement voor het tweede achtereenvolgende jaar.


Bekijk hier onze hele fotoreportage.

Trends
Bij binnenkomst kregen bezoekers een kop koffie of verse muntthee aangeboden met een gebakje erbij en ook voor de lunch werd gezorgd. De herbruikbare beker mochten de bezoekers weer mee naar huis nemen. Achterin de hal was de retailafdeling waar alle kwekers hun producten zo hadden geplaatst dat het net een minituincentrum leek. Daarnaast draaide het natuurlijk ook om de trends. Her en der zag je nog wat herfsttinten en kerstmannetjes, maar veel arrangementen draaien al weer om het voorjaar en de zomer met felle kleuren en vrolijke printjes. Ook stekjes in water, kleurrijke orchideeën, vele soorten succulenten en de grootste alocasia's waren er te vinden.

Bekijk hier nog meer foto's.

Schatkist
"We hebben een beetje een gouden thema dit jaar," vertelt Jantine van den Berg van Persoon Potplanten, en ze laat een schatkist en hun gouden monstera zien. Hij staat tussen andere gouden planten van de andere kwekers. "De schatkist staat hier voor klanten, zij hebben een sleutel gekregen met een code er op, daarmee kunnen ze de schatkist openmaken en krijgen ze een leuke prijs."

Kleinschalig
De kwekers waren het er unaniem over eens, de fair was weer een succes. Er vonden goede gesprekken plaats en het was bij uitstek de plek om klanten te ontmoeten en het assortiment te laten zien. Persoon Potplanten stond er voor de eerste keer, vertelt Jantine. "Het is een kleinschalige beurs waarbij er veel ruimte is voor goede contacten en dat maakt het voor ons waardevol. De eerste uren was het even afwachten, maar het ging al snel lekker lopen. We hebben elke dag wel goede gesprekken gehad en fijn contact met klanten. Het is ook gezellig als kwekers onderling en dat is super."

Bekijk hier onze fotoreportage.