Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
1-6 oktober

Bloemenexpo geïnspireerd door schilder James Ensor

Bal Floral - De boutique editie van Floraliën in het Paleis op de Meir vindt plaats van 1 oktober 2024 tot 6 oktober 2024. In het Paleis op de Meir word je omringd door geschiedenis. Van Napoleon tot Koning Willem I der Nederlanden en het Belgische vorstenhuis. Tijdens de Floraliën beklemtonen eigenzinnige bloemkunstwerken van topfloristen uit binnen- en buitenland de luxe van de prachtige salons.



Voor deze editie laten de bloemisten zich inspireren door James Ensor en zijn uitbundige kleurenpalet, zijn voorkeur voor maskers en zijn schilderijen met feestelijke bals masqués. Het resultaat is een mysterieus en betoverend Bal Floral dat naadloos aansluit bij het weelderige interieur van het Paleis op de Meir. Ook The Chocolate Line van Dominique en Julius Persoone, interieurwinkel Flamant en Café Louise zetten het evenement mee in de bloemen.

Klik hier voor tickets.

Voor meer informatie:
Herita
[email protected]
https://www.herita.be/nl

Publicatiedatum: