Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw cao Plantion biedt loonsverhoging van 4%

Plantion heeft samen met vakbond AVV een akkoord bereikt over een nieuw cao voor haar medewerkers. De medewerkers hebben afgelopen weken hierover kunnen stemmen, meer dan 90% van de uitgebrachte stemmen van medewerkers zijn vóór de nieuwe cao. "Hiermee kunnen we samen verder bouwen aan een mooi bedrijf Plantion," aldus André van Kruijssen, algemeen directeur.

Plantion biedt werknemers in de nieuwe cao een loonsverhoging van 4% per 1 januari 2025, en een loonsverhoging van 4% per 1 januari 2026. Tevens zijn de jeugdschalen afgeschaft en ontvangen werknemers een vergoeding woon-werk verkeer van 23 cent netto per kilometer in plaats van 15 cent vanaf 1 januari 2025.

Door de nieuwe cao zullen de uitgaven van Plantion aankomend jaar stijgen. Door de hogere kosten zal Plantion aankomend jaar er weer alles aan moeten doen om de zwarte cijfers te blijven behouden. In december zal het meerjarenbeleidsplan worden gepresenteerd tijdens de Algemene Ledenvergadering. Met dit plan ontwikkelt Plantion zicht naar een inkoopcentrum waar klanten 24/7 gebruik kunnen maken van persoonlijke en klantgerichte dienstverlening.

Bron: Plantion

Publicatiedatum: