Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eenmalige bruto uitkering in december voor detailhandel bloemen en planten

Op basis van de afspraken in de cao (artikel 20.c) ontvangen de medewerkers in december 2024 een eenmalige uitkering. De gemaakte afspraken zijn:

1. Ben je als medewerker op 1 december 2024 ten minste één jaar in dienst, dan ontvang je bij de salarisbetaling van december 2024 een eenmalige bruto-uitkering die als volgt wordt vastgesteld.
2. Voor de medewerkers die op 1 december 2024:

  • meer dan 12 maanden, maar minder dan 30 maanden in dienst zijn: 0,5 % van het totaal van de in 2024 aan de medewerker betaalde bruto maandsalarissen;
  • 30 maanden of langer en minder dan 60 maanden in dienst zijn: 0,75% van het totaal van de in 2024 aan de medewerker betaalde bruto maandsalarissen;
  • 60 maanden of langer in dienst: 1% van het totaal van de in 2024 aan de medewerker betaalde bruto maandsalarissen

Het hele cao-akkoord kun je hier bekijken.

Nieuwe cao 2025
De huidige cao loopt af per 31 december 2024. De Koninklijke Vereniging Bloemist Winkeliers is zich aan het voorbereiden op de nieuwe cao 2025 e.v., waarbij er belangrijke vraagstukken op de agenda zullen komen (arbeidsvoorwaarden, functiegebouw, enz.). Jouw waardevolle input stellen ze zeer op prijs. Als je daarvoor input wil leveren, dan zien ze graag je reactie via [email protected] tegemoet, bij voorkeur uiterlijk eind september 2024.

Bron: Koninklijke Vereniging Bloemist Winkelier

Publicatiedatum: