Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Johan ten Haken benoemd tot nieuwe Salesmanager Europe bij Chrysal

Chrysal kondigt de aanstelling van Johan ten Haken als nieuwe Salesmanager Europe aan. Johan startte in oktober 2023 bij Chrysal als Retail Accountmanager en neemt nu de leiding. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bloemensector en een achtergrond in operationeel management, is Johan een waardevolle toevoeging aan het team en zijn uitgebreide kennis van de bloemenproductie en internationale markten zal een cruciale rol spelen in zijn nieuwe functie, aldus het team van Chrysal.

Voordat Johan bij Chrysal in dienst trad, werkte hij als operationeel verantwoordelijke bij verschillende Nederlandse boeketmakers. Gedurende een periode van 10 jaar leidde hij een productielocatie in Engeland, waar hij verantwoordelijk was voor zowel de productie als de logistiek. Daarnaast onderhield hij nauwe contacten met Engelse kwekers en leveranciers.

"Ik ben enorm enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan," aldus Johan. "Chrysal is een belangrijke speler in de bloemenbranche en ik kijk ernaar uit om mijn ervaring in te zetten om onze klanten nog beter te bedienen en duurzame groei te realiseren."

Chrysal is wereldwijd bekend als producent van bloemenvoeding en leverancier van oplossingen voor de bloemenindustrie. Naast het bloemenvoedingszakje biedt Chrysal een breed scala aan producten en diensten, van technische ondersteuning tot Long Storage-diensten en zeevrachtoplossingen. De wereldwijde aanwezigheid van het bedrijf, met productie in onder andere Kenia, Colombia en Nederland, stelt hen in staat om retailers, bloemisten, kwekers en boeketmakers te ondersteunen.

De directie van Chrysal is enthousiast over Johan's benoeming. Sales Director Christel Roeten: "Zijn ervaring, enthousiasme en expertise in de bloemenindustrie maken hem de perfecte persoon om onze commerciƫle activiteiten verder te versterken. Met de benoeming van Johan zet Chrysal een nieuwe stap in het versterken van haar positie als marktleider in bloemenverzorging, met de nadruk op klantgerichtheid en innovatie."

Voor meer informatie:
Chrysal
[email protected]
www.chrysal.com

Publicatiedatum: