Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ter Laak Orchids en Orchios gaan fuseren

Per 1 januari 2025 gaan de orchideeënkwekers Ter Laak Orchids en Orchios fuseren. Samen gaan zij verder onder de naam Ter Laak Orchios. Hiermee leggen zij het fundament voor een toekomstbestendige organisatie.


John Barendse, Richard ter Laak, Marcel van Os, Eduard ter Laak en Edith Bentvelsen

Eduard ter Laak: "De uitdagingen in de sector zijn groot. Denk aan schaalvergroting, verduurzaming en arbeid. Door ondernemerschap te bundelen kunnen we gebruik maken van elkaars expertise en samen innoveren. Samen kunnen we dergelijke uitdagingen beter het hoofd bieden dan wanneer we dat individueel doen."

De familiebedrijven kennen elkaar al jaren en werken sinds begin 2022 intensief samen in The Orchid Growers. De fusie is volgens Marcel van Os een logische vervolgstap: "Qua assortiment zijn we enorm aanvullend aan elkaar. Bovendien delen we dezelfde visie en hebben we hetzelfde DNA. Dat is volgens ons de basis om samen verder te groeien."

De directie van Ter Laak Orchios wordt gevormd door Eduard ter Laak, Richard ter Laak, Marcel van Os (allen eigenaar), Edith Bentvelsen (algemeen directeur) en John Barendse (financieel directeur). Met vestigingen in Wateringen, Naaldwijk en De Lier heeft het bedrijf straks een totale oppervlakte van 22 hectare. De afzet van Ter Laak Orchios gaat vanaf 1 januari 2025 via de nieuwe verkoop-/marketingorganisatie Riza; een collectief van zes kwekers van bloeiende kamerplanten.

Voor meer informatie:
Ter Laak Orchids
+31 (0) 174 870 110
[email protected]
https://orchidee.nl/

Orchios
+31 (0)174 64 24 92
[email protected]
www.orchios.nl

Publicatiedatum: