Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Platform biedt bloemisten directe toegang tot aanbod van kweker

De meest verse bloemen en planten direct bij de kweker inkopen? Dit kan vanaf heden via de nieuwe shop KwekerDirect van online bloemengroothandel Bloomer. Het platform biedt bloemisten directe toegang tot het actuele aanbod van de kweker. Hiermee haalt de bloemist de hoogste kwaliteit in huis, rechtstreeks van de bron.

Direct inkopen bij de kweker
Met de lancering van de nieuwe shop KwekerDirect speelt Bloomer in op de wensen van bloemisten. "Onze klantenkring vraagt om zo vers mogelijke bloemen en planten van de hoogste kwaliteit. KwekerDirect laat het beschikbare aanbod zien, wat de kweker op dat moment in zijn kas heeft groeien. De bloemist kan direct de hoeveelheden bestellen die nodig zijn, waarna de kweker de bestelling oogst en transporteert naar Bloomer. Wij leveren het vervolgens 's nachts in de bloemenwinkel. Verser kan het niet", vertelt Bloomer manager Youri.

Geselecteerde kwekers
Doordat Bloomer gevestigd is in het hart van de sierteelt kan er direct geschakeld worden met kwekers. De ervaren inkopers van Bloomer weten precies welke kwekers passie voor hun product hebben en tegelijkertijd streven naar topkwaliteit. Alleen deze geselecteerde kwekers worden toegevoegd aan de nieuwe shop KwekerDirect. "KwekerDirect is een groeiend verkoopplatform. Hoe meer kwekers, hoe groter het verse assortiment voor de bloemist", zegt Youri.

"Voordeel voor alle partijen"
KwekerDirect biedt gunstige voordelen voor alle betrokken partijen. Voor kwekers is het nieuwe platform van Bloomer een extra verkoopkanaal. Hiermee krijgen ze de mogelijkheid om hun totaalassortiment aan te bieden, mede bestaande uit exclusieve producten en artikelen in beperkte oplage. Hierdoor krijgen bloemisten toegang tot een groter en verser aanbod, waarmee ze zich kunnen onderscheiden met unieke bloemsoorten. "Een bijkomend voordeel is dat onze klanten in kleine aantallen kunnen bestellen, zodat ze een breed assortiment kunnen aanbieden in hun bloemenwinkel", aldus Youri.

Met de lancering van KwekerDirect benut Bloomer volop kansen voor verdere groei en ontwikkeling van het Westlandse bloemenbedrijf. Zo wordt de samenwerking met kwekers verder aangescherpt, het voorraadbeheer gereduceerd en wordt de visie van Bloomer in alle facetten nagestreefd om de bloemist onvoorwaardelijk te ondersteunen.

Voor meer informatie:
Bloomer
[email protected]
https://bloomer.nl/

Publicatiedatum: