Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maikel Veenboer financieel directeur bij The Floral Connection

Per 1 oktober 2024 treedt Maikel Veenboer aan als financieel directeur van The Floral Connection, onderdeel van Dutch Flower Group (DFG). Met zijn komst versterkt hij de directie van The Floral Connection, die momenteel gevoerd wordt door algemeen directeur Hans van Ree.


Maikel Veenboer

Met meer dan 20 jaar ervaring in finance en operations heeft Maikel Veenboer de laatste 12 jaar gewerkt als CFO bij ASSA ABLOY, waar hij verantwoordelijk was voor het onderdeel SDC, een B2B-producent van garagedeuren, componenten en services. Eerder vervulde hij functies als financieel directeur en groepscontroller bij PaperlinX, een groothandel in papier, verpakkingen en enveloppen, en als financieel directeur en corporate controller bij Getronics.

In zijn laatste functie bij ASSA ABLOY was hij als business partner onder meer verantwoordelijk voor het managen van het internationale finance team, de uitrol van investeringsprogramma's en internationale projecten op het gebied van productie en IT.

Maikel Veenboer: "Ik kijk uit naar de start bij The Floral Connection, en de samenwerking met het team van enthousiaste collega's. De dynamiek van de sierteeltsector, en in het bijzonder de positie die The Floral Connection daarbinnen heeft, spreekt mij enorm aan. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn ervaring en expertise een bijdrage kan leveren aan het verder uitbouwen van onze rol als gespecialiseerde leverancier en partner van bloemen, boeketten en planten voor vele Europese supermarktketens."

Voor meer informatie:
Dutch Flower Group
[email protected]
www.dfg.nl

Publicatiedatum: