Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mijn Onderneming Duurzaam heeft exclusieve aanbieding voor lezers AGF.nl

"Werken aan een toekomst zonder energiekosten"

"In een tijd van oplopende energieprijzen, toenemende duurzaamheidseisen en de schaarste op het elektriciteitsnet, is het belangrijker dan ooit om verstandig met energie om te gaan. Veel bedrijven, vooral in de AGF-sector, voelen de druk van netcongestie en fluctuerende energieprijzen. Dit heeft directe gevolgen voor de kosten en operationele efficiëntie, maar ook voor de toekomst van de bedrijven", aldus Pascal Paulussen van Mijn Onderneming Duurzaam B.V. "Het goede nieuws is dat energieneutraliteit en aanzienlijk lagere energiekosten nu daadwerkelijk binnen handbereik liggen."

"Mijn Onderneming Duurzaam (MOD) helpt bedrijven niet alleen te verduurzamen, maar ook te werken aan een toekomst zonder energiekosten. MOD is specialist in het ontwikkelen van een Energie Neutraal Plan op maat voor bedrijven in de AGF-sector. Dit plan geeft bedrijven in de sector concreet inzicht waar ze energie kunnen besparen, opwekken, energieopslag en op welke wijze ze logische stappen kunnen zetten richting volledige energieneutraliteit."

Dankzij het maatwerkplan geven we bedrijven een duidelijk overzicht van de top 5 maatregelen die voor het bedrijf het meeste rendement opleveren, inclusief investeringen en terugverdientijden. Bovendien helpen wij bij het vinden van de juiste subsidies en fiscale voordelen, zoals de Energie-investeringsaftrek (EIA). Bedrijven kunnen dan direct 40% van de investeringskosten aftrekken van de winst", vertelt Pascal.

Exclusieve aanbieding voor lezers AGF.nl
Lezers van AGF.nl kunnen nu profiteren van een exclusieve korting. In plaats van de reguliere prijs van € 2.450 biedt MOD het Energie Neutraal Plan aan voor slechts € 1.950, exclusief btw. "Hiermee hebben AGF-bedrijven een praktisch stappenplan in handen om hun energiekosten drastisch te verlagen en om hun bedrijf op een duurzame wijze verder toekomstbestendig te maken!"

Voor meer informatie:
Mijn Onderneming Duurzaam B.V.
Hegsestraat 34
6691 EV Gendt
T: 088 862 1000
[email protected]
https://mijnondernemingduurzaam.nl/aanmelden-energie-neutraal-plan/

Publicatiedatum: