Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage

GrootGroenPlus 2024 in volle gang

Tholen - Waar de dag begon met een kleine zonnestraal, eindigde het toch in een waterballet. Binnen was daar gelukkig niets van de merken tijdens de 34e editie van GrootGroenPlus, waar ruim 270 standhouders aanwezig waren. De eerste dag was er al gelijk een goede aanloop en af en toe zelfs een kleine opstopping in de wandelpaden.


Richard Scheffers van OptiPlug; Treja Broos en Joyce Langeslag van Modiform; Inge Schalke en Jolanda Steenvoorden van MPS; Jacob van Ballegooijen van Van Krimpen. Bekijk hier onze fotoreportage met een selectie van voornamelijk exposanten die ook in de sierteeltsector werkzaam zijn.

De beurs werd voor de tweede jaar op rij gehouden op Treeport in Rijsbergen (Zundert). Het grootste deel van de aanwezige standhouders is werkzaam in de boomkwekerij, met een aantal toeleveranciers die zich bezighouden met vervoer, mechanisatie, en (op)potten. Net zoals eerdere edities was de beurs weer opgebouwd volgens het IKEA-principe. Vanuit een centrale hal kun je drie kanten op, waarbij je telkens een lus maakt en weer op het centrale plein terug komt. Daar werden noviteiten gepresenteerd en was ook de catering te vinden.

Naast een grote opkomst van Nederlandse bedrijven, was er ook wat Italiaans, Pools en Engels te horen in de wandelgangen en in de beursstands. Diana van Leenders Plants vertelde dat zij sinds lange tijd weer aanwezig zijn op de beurs: "Het is leuk om hier weer te zijn, ook om zowel onze Nederlandse als internationale klanten weer te zien." Er heerst in ieder geval een positieve sfeer, die ook vandaag en morgen nog even mag blijven hangen in de beursgangen.

De beurs vindt nog tot 4 oktober 2024 plaats. Meer informatie over de beurs is hier te vinden.

Bekijk onze fotoreportage hier.