Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floritec breidt team uit met accountmanager Frank Piron

Floritec breidt haar team uit met de aanstelling van Frank Piron als accountmanager. Frank is per 1 oktober 2024 in dienst getreden en brengt jarenlange ervaring in de tuinbouwsector met zich mee. Zijn komst markeert een volgende stap in de groei en verdere ontwikkeling van Floritec.

Door de aanhoudende groei van Floritec is er een behoefte ontstaan om het team uit te breiden en klanten nog beter te ondersteunen. Frank Piron heeft ruime ervaring in de sector, waaronder accountmanagementfuncties bij Zwapak, Dümmen Orange en Handelskwekerij P. van der Haak. Zijn expertise in stekmaterialen, met name bij potplanten, maakt hem een waardevolle aanwinst voor zowel Floritec als haar klanten. Hij zal zich voornamelijk richten op de verkoop van stekmateriaal voor potplanten en de ondersteuning van klanten in Europa.

"Met de komst van Frank Piron zetten we wederom een belangrijke stap in onze verdere ontwikkeling en in de service richting onze klanten," zegt algemeen directeur Jeroen Ravensbergen. "Zijn achtergrond en klantgerichte aanpak sluiten uitstekend aan bij onze kernwaarde 'customized breeding' waarmee we afnemers voorzien van innovatieve, op maat gemaakte rassen. Zo kunnen we inspelen op de uitdagingen die klanten in het teeltproces ervaren en hen ondersteunen om efficiënt en succesvol te telen."

Voor meer informatie:
Floritec
Frank Piron
Tel: 06 42 03 10 29
[email protected]
www.floritec.eu

Publicatiedatum: