Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Helleborus Open Dagen bieden kennismaking met nieuwe look Kuivenhoven Plants

Plantenkwekerij Kuivenhoven Plants heeft een transformatie doorgemaakt met de onthulling van een nieuw logo en een geheel vernieuwde productlabel-lijn. "Na vier generaties Kuivenhoven in het bedrijf, zijn er nieuwe eigenaren aan het roer, maar de vertrouwde waarden waarmee Kuivenhoven groot is geworden, blijven centraal staan," meldt het bedrijf. Om deze nalatenschap te benadrukken, draagt het nieuwe logo de tekst 'Since 1916'.

Nieuwe uitstraling
Volgens het bedrijf geven het nieuwe logo en de labels een moderne, maar tijdloze uitstraling aan de producten van Kuivenhoven. "De nieuwe eigenaren blijven trouw aan de tradities en kwaliteitsnormen van het familiebedrijf en werken verder aan de duurzame ontwikkeling van het assortiment. De waarden waarmee Kuivenhoven Plants groot is geworden, blijven onze leidraad," zegt Jordy Zwinkels. "Het nieuwe logo en de labels symboliseren zowel onze rijke geschiedenis als onze focus op de toekomst."

Duurzaamheid en assortiment in de schijnwerpers
Met de introductie van de nieuwe productlijn en een vernieuwde focus op duurzaamheid, blijft Kuivenhoven Plants innoveren. De kwekerij blijft werken aan de verbetering van zowel de milieuvriendelijkheid van hun producten als de diversiteit binnen hun assortiment. "De nieuwe zomerlijn springt er extra uit met een opvallend palet aan kleurrijke planten, gecombineerd met potten die dezelfde strakke en moderne uitstraling hebben. Dit zorgt voor een harmonieus geheel, perfect voor elke tuin of terras. Bovendien kunnen klanten rekenen op prachtig samengestelde mixkarren, die zorgen voor een uniforme en aantrekkelijke presentatie."

Helleborus Open Dagen – Week 41-42
Kuivenhoven Plants nodigt klanten van harte uit voor de Helleborus Open Dagen in week 41 en 42. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwe huisstijl, de kleurrijke Poinsettia's en uiteraard de planten in volle bloei. Aanmelding is vereist voor deelname.

"We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken ernaar uit om onze vernieuwde look en verbeterde producten te delen met onze klanten," aldus Rick van der Burg. "Iedereen is welkom om zelf te komen ervaren wat de toekomst van Kuivenhoven Plants in petto heeft."

Nieuw e-mailadres
Naast de visuele veranderingen heeft het bedrijf ook nieuwe contactgegevens. Vanaf heden is het e-mailadres gewijzigd van [email protected] naar [email protected]

Voor meer informatie:
Kuivenhoven Plants
[email protected]
https://www.kuivenhovenplants.nl/

Publicatiedatum: