Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Samen met Opti-flor en de bouwpartners bouwen we aan de kas van de toekomst"

Deze zomer is Certhon gestart met de realisatie van het nieuwbouwproject van Opti-flor. Dit project, gelegen aan de Waellandweg, markeert een belangrijke stap in de richting van een duurzame toekomst voor de tuinbouwsector.

Tijdens de eerste fase lag de focus op het ondergrondse installatiewerk voor het kascomplex van 32.790 m². Van WKO-bronnen tot kilometers aan leidingen was de fundering voor wat straks een hypermoderne kas zal zijn. Hoewel deze essentiële werkzaamheden vrijwel onzichtbaar blijven, zijn ze van cruciaal belang voor het complex.

Inmiddels is de kassenbouwer gestart met de volgende fase, waarin ze bovengronds verder bouwen aan dit ambitieuze project. Het staal is de lucht in en daarmee worden er nu zichtbaar grote stappen gemaakt.

"De nieuwe kas is volledig in lijn met de visie van Opti-flor op innovatie en milieubewustzijn," zegt Jim van Zeijl, projectmanager bij Certhon. "Uitgerust met geavanceerde faciliteiten zoals 100% LED-verlichting, warmtepompen, koude- en warmtebronnen, en energiebesparend glas waar en Low-E coating is verwerkt, wordt deze kas een toonbeeld van duurzaamheid. Naar verwachting is deze hoogwaardige kas gereed voor productie in het najaar van 2025."

"Samen met Opti-flor en de bouwpartners bouwen we aan de kas van de toekomst, waar innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan," aldus Van Zeijl.

Voor meer informatie:
Certhon
Tel: +31 174 225080
[email protected]
www.certhon.com

Publicatiedatum: