Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prins Orchidee neemt activiteiten over van Cymbi Centre

Per 1 oktober 2024 heeft Prins Orchidee alle activiteiten van Cymbi Centre overgenomen. Cymbi Centre heeft besloten zich volledig te richten op de productie van terrariums onder de naam Wardians. Prins Orchidee zal de activiteiten van Cymbi Centre voortzetten.


Wil Prins en Wim Paauwe

De overname is een strategische zet voor beide bedrijven. Cymbi Centre eigenaar Wim Paauwe: "Naast het ontwikkelen en produceren van Cymbidium concepten verwerken wij ook terrariums. Door toenemende vraag zijn beide 'takken van sport' niet meer te combineren en hebben wij besloten de Cymbidium concepten over te dragen aan Prins Orchidee."

Volgens verkoopmanager Michel van Heijningen van Prins Orchidee is de overname ook voor Prins Orchidee een logische stap richting de toekomst. "Met het toevoegen van de productlijnen van Cymbi Centre voegen wij een kwalitatief goed, maar ook mooi aansluitend assortiment toe aan ons bestaande aanbod. Dit stelt ons in staat bestaande klanten een nog breder assortiment van arrangementen te bieden en tegelijkertijd met nieuwe concepten andere markten te gaan bedienen."

Wim Paauwe blijft gedurende het net opgestarte Cymbidium seizoen nog nauw samenwerken met Prins Orchidee om te zorgen voor een naadloze overgang en hoge kwaliteit en service.

Voor meer informatie:
Prins Orchidee
[email protected]
https://www.prinsorchidee.nl/nl


Publicatiedatum: