Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlands paviljoen op Iberflora in Valencia

Tholen - De afgelopen dagen vond de 53e editie van Iberflora plaats in Valencia, Spanje. Deze beurs voor planten, bloemen, machines en tuinieren is een ontmoetingsplek voor de internationale groene industrie. Drie dagen lang waren allerlei bedrijven uit de sector aanwezig om de laatste ontwikkelingen, trends en producten te laten zien. Naast Spaanse exposanten kwam iets meer dan 25% vanuit het buitenland, waaronder Nederland. Er was zelfs een speciaal 'Holland Collectief' op de beurs waar de Nederlandse exposanten stonden, die ondersteund werden door GREENN, een bedrijf dat zich specialiseert in de organisatie van beurzen.

Onder de Nederlandse exposanten was ook Gebr. Valstar aanwezig was om aan de Spaanse markt te laten zien waarom hun calathea's zo geliefd zijn. Mischa Groothuizen vertelt: "Voor Gebr. Valstar was het een prima beurs. We hebben best wat bezoekers gehad, van bloemisten en tuincentra tot groothandel en retailers. Ook de interactie met de aanwezige Nederlandse exporteurs was heel goed."


In de stand van Gebr. Valstar

Ed de Groot stond dit jaar voor het eerst op Iberflora met zijn bedrijf 247flowers.online. "We hebben al een aantal Spaanse klanten en deze beurs is de ideale kans om te connecten met groothandels wereldwijd die importeren vanuit Nederland. We hebben een hele mooie en goede beurs gehad met veel mensen die doelgericht naar ons toe kwamen. Ze waren ook heel geïnteresseerd," vertelt hij.


Ed de Groot, eigenaar van 247flowers.online, bij Iberflora

"Het is wel een ontzettend grote beurs. Alles is er te vinden, van BBQ tot zijden bloemen. Het concept met GREENN bevalt ons goed, het is leuk om met andere deelnemers ook het Holland Paviljoen te delen." Verder valt het De Groot op dat er veel belangstelling is voor speciale producten op de beurs. "In onze stand hebben we een aantal bijzondere hydrangea's en rozen, maar ook pioenen, terwijl het geen pioenenseizoen is momenteel. Het zijn geen standaard producten, en daar is altijd wel extra interesse in."

Een aantal van de hydrangea's in de 247flowers.online stand

Ook Wim Zandwijk van Muller Bloemzaden was aanwezig op Iberflora, deelde hij op LinkedIn.

En ook de SV.COokies werden gepresenteerd op de Spaanse beurs, waar SV.CO een stand deelde met Levoplant.

Blijf uw foto's insturen!
Was u ook aanwezig op Iberflora en heeft u foto's om te delen? Stuur ze naar ons op zodat we ze kunnen opnemen in dit artikel.