Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opbrengst zaadverkoop Impatiens Beacon gebruikt voor donatie MS Society

PanAmerican Seed heeft een cheque met donatie aan de National Multiple Sclerosis Society (nationale vereniging voor multiple sclerose) overhandigt tijdens het plaatselijke event Dinner of Champions op 13 september jl. in Chicago, Illinois. De donatie kwam uit de opbrengst van zaadverkoop van de Impatiens walleriana Beacon -serie van het bedrijf, financiële steun via verkoop van merchandise en ook van deelname aan de fondsenwerving van BikeMS.

Dinner of Champions is een jaarlijks fondsenwervingsevenement van de MS Society, dat ondersteuners en mensen met multiple sclerose samenbrengt. Op het event in Chicago waren de tafels versierd met bloemstukken van Impatiens Beacon en het merklogo, ter beschikking gesteld door PanAmerican Seed.



Todd Frauendorfer, penningmeester van Ball Horticultural Company, was één van de hoofdsprekers op het evenement. Hij heeft zichzelf ten doel gesteld om 1 miljoen dollar aan donaties in te zamelen nadat hij de diagnose MS kreeg. De betrokkenheid van Impatiens Beacon in 2024 hielp hem zijn doel te bereiken en die mijlpaal werd op het podium gevierd.

"Het was een privilege om bij zo'n fantastische avond te zijn en vooral om een jaar lang deel uit te maken van Todds reis," vertelt Sarah Makiejus, global marketing manager bij PanAmerican Seed. "Het was een echte teaminspanning. We zijn nog steeds blij met de impact die Impatiens Beacon heeft in de industrie en ook met het feit dat de jaarlijkse donatie aan een goed doel nog steeds een verschil maakt in veel levens."

De visie van de MS Society is een wereld zonder MS, een ziekte van het centrale zenuwstelsel waar wereldwijd 2,8 miljoen mensen aan lijden. Als het gekozen goede doel van Impatiens Beacon voor 2024 zet de donatie aan de MS Society de schijnwerpers op de inzet van deze organisatie met betrekking tot behandeling, ondersteuning, onderzoek en informatievoorziening om mensen met de diagnose te helpen bij hun kwaliteit van leven.

Impatiens walleriana Beacon is de serie met bewezen resistentie tegen valse meeldauw bij Impatiens. Met zijn overvloed aan bloemen brengt Beacon het plezier van kleurrijke tuinen terug op schaduwrijke locaties over de hele wereld. Als onderdeel van een breed opgezette campagne heeft PanAmerican Seed zich ertoe verbonden om elk jaar te doneren aan een goed doel. Binnenkort wordt een nieuwe partner bekendgemaakt voor het verkoopseizoen 2025.

Ga voor meer informatie over Impatiens Beacon naar www.beaconimpatiens.com. Neem voor meer informatie over de beschikbaarheid contact op met uw vertegenwoordiger.

Voor meer informatie:
PanAmericanSeed
Elbaweg 35
1607 MN Hem
Tel: +31 (0) 228 54 1844
www.panamseed.com

National Multiple Sclerosis Society
Tel: 1-800-344-4867
www.nationalmssociety.org

Publicatiedatum: