Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Newwen en Paardekooper bundelen krachten voor meermalige transportverpakkingen

Newwen en Paardekooper slaan de handen ineen om een nieuwe standaard te zetten in de wereld van transportverpakkingen. Met innovatieve herbruikbare oplossingen willen zij de logistieke sector duurzamer en efficiƫnter maken. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap richting een groenere supply chain.

Newwen, gespecialiseerd in de ontwikkeling van herbruikbare en traceerbare logistieke materialen, zal in samenwerking met Paardekooper onder andere kunststof (PP) transportdozen introduceren die meerdere malen hergebruikt kunnen worden. Deze dozen, die voorzien kunnen worden van IoT-technologie zoals RFID en QR-codes, bieden oplossingen voor een efficiƫntere en duurzamere supply chain. Paardekooper dient als distributiepartner van Newwen en brengt deze producten naar de markt.

Herbruikbare kunststof transportdozen
Kartonnen verpakkingen zijn nog steeds het populairst, maar de markt vraagt steeds meer om duurzame alternatieven. Newwen's meermalige kunststof dozen bieden hier een antwoord op. Deze verpakkingen kunnen 25 keer hergebruikt worden, zijn eenvoudig te reinigen en leverbaar met zowel nieuw als gerecycled materiaal. De kunststof dozen sluiten naadloos aan bij de duurzaamheidsdoelen van de Green Deal, doordat ze bijdragen aan CO2-reductie en ruimte besparen tijdens transport.

Paardekooper: aanjager van duurzaamheid
Paardekooper streeft ernaar om met innovatieve oplossingen de duurzaamheid binnen de sector te bevorderen. Edwin Vanlaerhoven, Managing Director Horti bij Paardekooper zegt over de samenwerking: "De keuze om de meermalige PP dozen van Newwen in het assortiment op te nemen, past perfect binnen deze visie. Door deze samenwerking verstevigen we onze rol als voorloper in duurzame verpakkingsoplossingen."

Voor meer informatie:
Paardekoper
Tel: +31 (0)88 22 22 390
[email protected]
www.paardekooper.nl

Newwen
Tel: 0297 36 80 03
[email protected]

Publicatiedatum: