Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloomon viert 10-jarig jubileum met limited edition collectie

Bloomon viert haar 10-jarig bestaan. Al 10 jaar lang boeketten met een 10 dagen versgarantie, speciaal ontworpen door bloemstylisten. Wat begon als online bloemenservice waarmee je via een abonnement jezelf keer op keer op een boeket kan trakteren, bloeide uit tot een online bloemenwinkel waar je naast een abonnement ook een cadeau kunt vinden voor elke gelegenheid. Deze mijlpaal wordt gevierd met een limited edition collectie die vanaf nu te koop is.

Limited edition Original collectie
De collectie is een ode aan de Original, de bos waar het allemaal mee begon. Dit boeket heeft een luchtige en speelse stijl en is gevuld met bloemen die je niet dagelijks tegenkomt. Geen bloem is hetzelfde en elke steel krijgt de ruimte om gezien te worden.

De collectie bestaat onder andere uit een speciale 'Decade' Original bos met een bijpassende keramische vaas in een 'decade-of-bloomon' bloemenprint. Deze feestelijke vaas in warm beige is speciaal ontworpen door de designers van bloomon. De bloemenprint is modern, speels en 'bold': een echte eyecatcher in elke woonkamer.

Het ontwerp van de bos is gebaseerd op een van de meest geliefde designs van de bloomon-fans: een warm en uitbundig boeket in oranje-, roze- en paarstinten gevuld met onder andere een feestelijke bessentak voor een confetti effect in de vaas en de bijzondere 'Free Spirit' roos in warme perzikkleur. Ook de wrap om de bloemen te beschermen is gehuld in de 'decade-of-bloomon' bloemenprint.

Extra cadeaus
Naast het Original boeket en de limited edition vaas bestaat de collectie uit extra cadeaus als luxe bonbons en feestelijke champagne, die je makkelijk kunt toevoegen aan je boeket. Ook werkt bloomon weer samen met Marie-Stella-Maris: de geurkaars 'No.12 Objets d'Amsterdam' is voor even aan de collectie toegevoegd - een referentie naar de stad waar het ooit begon. Alle cadeaus binnen de limited edition Original collectie zijn verpakt in de feestelijke 'decade-of-bloomon' bloemenprint.

bloomon's birthday tour
Op woensdag 16 oktober trekt bloomon met een feestelijke Volkswagenbus door het centrum van Haarlem, Den Haag en Amsterdam voor 'Flower Power Hour': voorbijgangers mogen aan het 'rad van bloomon' draaien voor een floral prijs. Ook kun je anderen nomineren voor een verrassingsbezoek en een draai aan het rad. Meer info over de birthday tour vind je via de social kanalen van bloomon.

Voor meer informatie:
bloomon
Helmholtzstraat 61E
1098 LE Amsterdam
06 13862995
[email protected]
www.bloomon.nl

Publicatiedatum: