Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klaver Flowers lanceert Limonium 'Skylight'

Klaver Flowers introduceert Limonium 'Skylight', een geurloze Limonium met een violette kleur. Deze nieuwste toevoeging aan het assortiment markeert een stap vooruit in de ontwikkeling van hoogwaardige bloemen die goed aansluiten bij de behoeften van de markt.

Klaver Flowers biedt nu 10 verschillende variëteiten Limonium aan. De geurloze eigenschap van Skylight maakt het product extra aantrekkelijk voor zowel bloemisten als consumenten, terwijl de diepe violette kleur een stijlvolle en onderscheidende touch geeft aan elk bloemarrangement.


Foto credits: Klaver Flowers

Marktgerichte ontwikkeling
Het is voor Klaver Flowers belangrijk om een totaalpakket van kwalitatief hoogwaardige producten te leveren, afgestemd op de marktvraag en geschikt om zich onder ideale omstandigheden optimaal te ontwikkelen in hun kwekerijen. De toevoeging van nieuwe variëteiten, zoals Limonium 'Skylight', draagt volgens het bedrijf bij aan de strategische marktpositie van Klaver Flowers, waarbij innovatie en marktgerichtheid hand in hand gaan.

Exclusieve lancering: win een gratis autowasservice
Om de lancering van Limonium 'Skylight' te vieren, organiseert de kweker een speciale promotie. Bij iedere aankoop van Skylight in week 42, 43 of 44 van 2024 maakt de koper kans op een gratis autowasservice, thuis of op kantoor. Elke week wordt één winnaar getrokken die zijn of haar auto net zo glanzend kan laten stralen als Limonium 'Skylight'.

Ondersteuning voor klanten: gratis promotiekit
Klaver Flowers biedt haar klanten een gratis promotiekit aan ter ondersteuning van de verkoop van Limonium 'Skylight'. Deze kit bevat productfotografie, het verhaal van de teelt en kant-en-klare social media posts, zodat exporteurs deze nieuwe Limonium van Klaver Flowers optimaal kunnen presenteren aan hun klanten.

Voor meer informatie:
Klaver Flowers
0725710433
[email protected]
www.klaverflowers.com

Publicatiedatum: