Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groot in Flowers LLC en Ronico starten samenwerking

Bloemenverkoop- en marketingbedrijf Groot in Flowers LLC, gevestigd in Ojai, Californië, kondigt een strategische samenwerking aan met het tulpenmerk Ronico. Deze samenwerking markeert Ronico's officiële entree op de Amerikaanse markt.

Europese en Amerikaanse expertise combineren
Ronico brengt meer dan 80 jaar expertise in de tulpensector met zich mee. Door deze samenwerking kan Ronico de Amerikaanse markt betreden met de steun van Groot in Flowers LLC, wiens team meer dan 100 jaar gecombineerde ervaring heeft in de verkoop en marketing in de Verenigde Staten.

Innovatieve en duurzame praktijken
Samen streven de bedrijven naar een divers aanbod van premium tulpenrassen, waarbij de nadruk ligt op duurzame en innovatieve teeltpraktijken. Deze samenwerking is erop gericht om het productaanbod en de distributieprocessen in de VS te verbeteren.

Citaten
Rodi Groot, CEO van Groot in Flowers LLC: "Groot in Flowers LLC is verheugd om de krachten te bundelen met Ronico, deze samenwerking is een belangrijke mijlpaal voor ons, en we staan te popelen om Ronico's uitzonderlijke producten op de Amerikaanse markt te introduceren."

En Rober De Wit, CEO van Ronico: "We zijn verheugd om samen te werken met Groot in Flowers LLC, hun diepgaande kennis van de Amerikaanse markt en toewijding aan uitmuntendheid sluiten perfect aan bij onze waarden. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking die de schoonheid van onze tulpen naar meer klanten in de Verenigde Staten zal brengen."

De Global Produce & Floral Show
Van 18-19 oktober 2024 vindt de Global Produce & Floral Show plaats in Atlanta, Georgia, VS. Ook Groot in Flowers en Ronico zullen aanwezig zijn op stand #B4654.

Voor meer informatie
Groot in Flowers LLC
grootinflowers.com

Ronico
www.ronico.eu

Publicatiedatum: