Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Steef van Adrichem, Ansu

" We willen aparte plantjes in leuk design herkenbaar verkopen"

Tholen - Ansu heeft in samenwerking met tuincentrum Leurs in Venlo de eerste Ansu Boutique geopend. Daar staat nu een meubel, geheel in Ansu stijl gemaakt met daarin allerlei groene cadeautjes. Voor de consumenten die het uitgesproken design van Ansu kunnen waarderen is er nu een herkenbare plek om deze groene cadeautjes te kunnen kopen.

Steef van Adrichem van Ansu: "Wij zijn de laatste tijd steeds meer bezig met kant-en-klare cadeautjes maken voor de klant. We hebben een industrieel design ontworpen, helemaal in Ansu-stijl. Alles wat we maken is zwart of matgoud, of een combinatie daarvan. Dat maakt het herkenbaar. Als je een merk met deze uitstraling tussen allerlei geel, wit en groen presenteert voel je dat niet zo, we willen ons merk echt als merk presenteren. Daarom is het meubel ook helemaal in onze stijl."

"Bart Renkens van tuincentrum Leurs in Venlo verkoopt veel van onze producten en zag de mogelijkheid om een Ansu boutique te maken in hun tuincentrum. We zijn intern ook bezig met het maken van een boutique in onze vestiging, maar hier kreeg ik de mogelijkheid om het concept te testen," zegt Steef. "We hebben hele goede verwachtingen, omdat we echt een herkenbaar merk voor de klant in de markt zetten. Als een klant tevreden is met een cadeau van een bepaald merk, zie je vaak dat deze geneigd is tot herhaling."

Van oudsher is de kwekerij bezig met het kweken van de Vanda Orchideeën, maar het assortiment is inmiddels flink uitgebreid, vertelt Steef. "We zijn de grootste kweker van tientallen soorten aglaonema's met prachtig gekleurde bladeren in twee maten. Daarnaast verkopen we ook tillandsia's in leuke frames en hele bijzondere cactusjes. We willen aparte plantjes in een leuk design herkenbaar verkopen."

Voor meer informatie:
Steef van Adrichem
Ansu Vanda
Tel: +31 (0)174 725039
[email protected]
www.ansu.eu