Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SK Roses kiest voor Recy Clear hoezen

SK Roses kiest voor Recy Clear bloemenhoezen van Paardekooper. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap in de duurzaamheidsstrategie van SK Roses, waarbij het bedrijf inzet op milieuvriendelijke verpakkingen zonder concessies te doen aan de uitstraling en kwaliteit van hun producten.

Een duurzame keuze
SK Roses is altijd op zoek naar manieren om hun bedrijfsvoering verder te verduurzamen. De keuze voor de Recy Clear hoezen sluit naadloos aan bij hun missie om hun CO₂-footprint te verkleinen en tegelijkertijd de kwaliteit van hun producten te behouden. De hoezen, gemaakt van gerecycled plasticafval, bieden een glasheldere, premium uitstraling zonder concessies te doen op duurzaamheid.

Marc Koene, Directeur bij SK Roses: "De Recy Clear hoezen van Paardekooper passen helemaal bij wat wij willen uitstralen. Zowel qua duurzaamheid als kwaliteit. De hoezen bieden namelijk een premium uitstraling en daarmee komen onze rozen helemaal tot hun recht."

Chris Thurston, Account Manager bij Paardekooper, ziet in SK Roses een echte pionier op het gebied van duurzaam ondernemen. "We zijn trots op deze samenwerking. SK Roses is een koploper in duurzaamheid en hun keuze voor Recy Clear bevestigt hun inzet om bij te dragen aan een groenere toekomst," aldus Chris.

Inspelen op de marktvraag naar milieuvriendelijke verpakkingen
De vraag naar duurzame verpakkingsoplossingen blijft groeien, vooral vanuit de retailsector. Steeds meer grote retailers zoeken naar manieren om hun eigen impact op het milieu te verkleinen. Met de keuze voor Recy Clear speelt SK Roses in op deze vraag en biedt het bedrijf hun klanten een milieuvriendelijke én stijlvolle verpakking voor hun bloemen.



Onderzoek
Uit onafhankelijk onderzoek van The LCA Centre van Paardekooper blijkt dat de Recy Clear hoezen de groenste keuze zijn in vergelijking met andere bloemenhoezen. Recy Clear kwam als groenste keuze naar voren met een lagere CO₂-impact dan standaard OPP-hoezen of zelfs 85% gerecycled PE-hoezen. Voor SK Roses betekent dit dat ze met deze hoezen direct bijdragen aan een lagere milieu-footprint.

SK Roses blijft verduurzamen waar mogelijk
SK Roses blijft stappen zetten naar volledige duurzaamheid. Naast de keuze voor groene verpakkingen investeren ze in duurzame energie, zoals zonnepanelen, LED-verlichting en e-boilers. Daarnaast leveren ze restwarmte aan de omgeving. Het ultieme doel van SK Roses? In 2030 voldoen aan alle EU-wetgeving en in 2040 volledig klimaatneutraal opereren.

Voor meer informatie:
Paardekoper
Tel: +31 (0)88 22 22 390
[email protected]
www.paardekooper.nl

Publicatiedatum: