Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Viking Roses opent testfaciliteit in Zuid-Amerika

Na zich te hebben gevestigd in de hooglanden van Kenia, met selectie- en marketingmanager Angeline Abuti aan het roer en de proefkas in Nakuru, is Viking Roses nu ook neergestreken op de savanne van Bogota, waar ze de markt in Colombia en Ecuador bedienen.

In Colombia werkt Manager Laura Medina vanuit de proefkas op het terrein van Alexandra Farms. Ze presenteert daar selecties van zowel het gewone assortiment en premiumproducten. "Al deze producten hebben dezelfde potroosgenetica van veredelaar Rosa Eskelund, gecombineerd met de kleuren en vormen van de genetica van tuinrozen. Uniek is de nieuwe reeks geurige variëteiten die goed kunnen reizen en een lang vaasleven hebben," zegt Laura.

Voor Laura zijn bloemen meer dan alleen een product. "Bloemen zijn mijn passie, mijn inspiratie en mijn tweede kans in het leven. Ik begon met bloemen te werken in mijn bloemenwinkel, maar mijn passie bloeide pas echt op na persoonlijke gezondheidsuitdagingen. Toen werden bloemen meer dan alleen een onderdeel van mijn werk — ze werden mijn reddingslijn, een prachtige kracht die me nieuwe hoop en doel gaf."

"Jarenlang heb ik met veel plezier in verschillende delen van de bloemenindustrie gewerkt. Mijn achtergrond als bloemist gaf me de vaardigheden om de kunst en de ziel achter elke bloem te begrijpen. De afgelopen jaren heb ik me meer gericht op de teelt en veredeling, waarbij ik het voorrecht had om speciale projecten te leiden waarbij bloemen altijd centraal staan. Ik voel me vereerd om deel uit te maken van deze wereld en nu samen te werken met het team van Viking Roses, waar elk bloemblaadje een verhaal vertelt."

Laura en het team van Viking Roses zullen aanwezig zijn op de IFTF in Vijfhuizen, Nederland. Je kunt ze vinden op stand B2.24.

Voor meer informatie:
Laura Medina
Viking Roses
Mobile: +57 313 892 5495
[email protected]
www.VikingRoses.com

Publicatiedatum: