Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Green Sales breidt uit en vernieuwt

Kwekers die op zoek zijn naar een partner om hun producten te promoten, kunnen terecht bij Greensales. Het bedrijf heeft recent haar dienstverlening uitgebreid met een derde verkoper.

Versterkt team, vernieuwde website
Met de komst van Fabian Noordermeer, een ervaren speler in de sierteeltsector, is het team van Greensales versterkt. Fabian is in april gestart met een aantal kwekers.

Naast de uitbreiding van het team heeft Greensales ook de website een make-over gegeven. De website is nu weer up-to-date met de nieuwe kwekers en hun producten, waardoor kopers direct online een volledig beeld krijgen.

Waarom kiezen kwekers voor Green Sales?
Green Sales biedt kwekers een compleet pakket aan diensten, van advies over prijszetting tot het vermarkten van producten. Door de jarenlange ervaring, de passie voor de groene sector en het uitgebreide netwerk van Green Sales, kunnen kwekers rekenen op een goede samenwerking.

Flora Holland Trade Fair Aalsmeer
Green Sales en hun kwekers nodigen belangstellenden uit op de Trade Fair in Aalsmeer die gehouden wordt van 5 t/m 7 november. Hier hebben zij dit jaar een gehele straat tot hun beschikking om het assortiment te presenteren. Het stand nummer is 16.7 waar zij de koffie klaar hebben staan voor hun bezoekers.

Voor meer informatie:
Green sales & promotions
Nobelstraat 14 BU4
2693 BC 's-Gravenzande
[email protected]
www.greensales.nl

Publicatiedatum: