Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jet Fresh Flower Growers kondigt nieuwe Noord-Amerikaanse samenwerking aan

Jet Fresh Flower Growers heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd als teler en distributeur van VIP Roses voor Noord-Amerika en het Caribisch gebied. Deze samenwerking belooft de VIP Wax Dipped rozen en Jet Fresh Ecuadorian Grown rozen naar de bloemensector in de hele regio te brengen.

Jet Fresh Flower Growers kondigde het nieuws aan op de Expo Flor Ecuador 2024 in Quito en zijn verheugd om de VIP kunstzinnigheid en formules aan te kunnen bieden. VIP Roses voor Noord-Amerika en het Caribisch gebied zullen nu worden gekweekt en ontworpen in het VIP Lab in Cotopaxi, Ecuador. Met de nauwe samenwerking van het VIP-team is Jet Fresh Flowers er trots op deze collectie en toppings aan hun klanten te kunnen aanbieden.

Michael Black, President van Jet Fresh Flowers zei: "Het is een eer om VIP Roses te vertegenwoordigen aan deze kant van de wereld. De familie Sassen zijn echte bloemenwetenschappers en we zullen de hoogste normen blijven handhaven in ons aanbod."

Voor meer informatie:
Jet Fresh Flower Distributors
www.jetfreshflowers.com

Publicatiedatum: