Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sierteelt in cijfers

De sierteelt staat in de top 3 export land- en tuinbouwproducten van Nederland. "Het is een innovatieve en belangrijke markt en daar mogen we trots op zijn," aldus Royal FloraHolland. "In de infographic hebben we een aantal cijfers op een rij gezet van deze sector en de coöperatie die de waarde van deze sector onderstrepen."
Dag van de Coöperatie
Het thema van de Dag van de Coöperatie is dit jaar 'Trots op de Sierteelt'. Op deze dag komen leden en klanten van de coöperatie samen om kennis met elkaar te delen over de kansen en uitdagingen die in de sector spelen. "Tijdens de dag zijn er diversie sessies die ingaan op belangrijke thema's die de komende jaren het succes van de sierteelt gaan bepalen zoals innovatie, internationalisering, digitalisering en duurzaamheid. Dit draagt allemaal bij aan een positief imago en reputatie van de sierteelt. Tijdens de Dag van de Coöperatie delen we kennis, gaan we met elkaar in gesprek en inspireren we elkaar om samen verder te blijven ontwikkelen."

Meld je hier aan voor het evenement: Dag van de Coöperatie - 12 december 2024

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: