Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Flower Awards 2024 – Pico Bello Hortensia

Tijdens de Trade Fair Aalsmeer zet Dutch Flower Group (DFG) kwekers in de schijnwerpers met de uitreiking van de Dutch Flower Awards. Dit biedt DFG en de DFG-bedrijven een mooie gelegenheid om hun waardering te tonen en het belang van waardevolle samenwerkingen te benadrukken.

Dit jaar is extra bijzonder, omdat DFG haar 25-jarig bestaan viert. Het thema van dit jaar, 'long-term partnerships', sluit hier perfect op aan.

Met trots introduceert DFG de eerste genomineerde in de categorie bloemen: Pico Bello Hortensia. Dit familiebedrijf verzorgt met veel passie de teelt van schitterende snijhortensia's. Paul, Bob, Danny, Richard en Yvonne Kouwenhoven, werden van harte gefeliciteerd door John van de Polder (OZ-Hami) en Michel Stieva (Barendsen). In de kleurrijke kas spraken ze over de succesvolle samenwerking, geheel in lijn met het thema van dit jaar: 'long-term partnerships'.

Bekijk de video hier:

De feestelijke bekendmaking van de Dutch Flower Awards vindt plaats op de Trade Fair Aalsmeer, op woensdag 6 november om 15.00 uur op stand 2.5 van Dutch Flower Group.


Helemaal links: Michel Stieva (Barendsen) en helemaal rechts: John van de Polder (OZ-Hami), met in het midden het team van Pico Bello Hortensia v.l.n.r.: Yvonne, Bob, Richard, Paul en Danny Kouwenhoven. Beeld: Fotomel.nl

Voor meer informatie:
Dutch Flower Group
[email protected]
www.dfg.nl