Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Corsa Plant en Kokoplant gaan fuseren

Per 21 oktober 2024 gaan Corsa Plant en Kokoplant samen verder onder één dak. Deze fusie legt het fundament voor de toekomst en markeert een bijzondere stap voor Corsa Plant als écht familiebedrijf.



Begrip in de sector
Kokoplant is al ruim 8 jaar een leverancier van natuurlijke kokosconcepten, waaronder de Kokodama - een handgemaakte bol van echte kokosvezels. Door de fusie met Corsa Plant, een van de grootste leveranciers van Tillandsia en kweker van hoogwaardige groene planten, bundelen beide bedrijven hun krachten en vergroten ze hun mogelijkheden binnen de sector.

Versterking van het familiebedrijf
Corsa Plant is een familiebedrijf. Momenteel wordt het bedrijf geleid door de tweede en derde generatie van de familie Prins. Wat deze fusie extra bijzonder maakt, is dat Leon Prins, directeur van Kokoplant, deel uitmaakt van de derde generatie van deze familie. De samenwerking onderstreept hiermee de sterke familiebanden en de gezamenlijke waarden en visie die de bedrijven delen. Samen leggen zij de basis voor een unieke samenwerking, waarbij de ervaring en expertise van de verschillende generaties worden benut om de toekomst van beide bedrijven verder vorm te geven.

"Met deze fusie halen we het beste van beide bedrijven naar boven. Door onze expertise en middelen te combineren, kunnen we efficiënter werken en ons nog beter aanpassen aan de groeiende vraag naar duurzame producten en innovaties in de sector," zegt Michel Prins. Leon Prins voegt toe: "Deze samenwerking is een logische stap. Als familie hebben we altijd nauw samengewerkt, en door onze krachten te bundelen, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn, kosten besparen en tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden creëren. Samen met onze klanten en partners bouwen we aan een sterk bedrijf dat klaar is voor de toekomst."

Nieuwe locatie vanaf 21 oktober 2024
Met deze fusie verhuist Kokoplant ook naar een nieuwe locatie. Vanaf maandag 21 oktober 2024 zullen alle activiteiten van Kokoplant plaatsvinden op het adres van Corsa Plant:
Laan van Boekesteijn 4
2678 NX De Lier

Voor meer informatie:
Corsa Plant
[email protected]
https://corsaplant.com/


Kokoplant
[email protected]
https://kokodama.com/nl/home-nl/

Publicatiedatum: