Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Orchids Info en Aptum presenteren 'In Full Bloom' op de Dutch Design Week

Van 19 - 27 oktober presenteren Orchids Info en Aptum de tentoonstelling 'In Full Bloom' tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Aptum heeft speciaal voor dit evenement kunstwerken gecreëerd die de veelzijdigheid van orchideeën benadrukken. Het resultaat is een bloemenwand vol verlichte geometrische vormen en hangende sculpturale lichtobjecten die orchideeën dragen. Tijdens Dutch Design Week wordt deze gezamenlijke creatie voor het eerst onthuld.



Samensmelting van flora en licht
Met hun elegante vormen en sierlijke bloemen zijn orchideeën de perfecte aanvulling op de wereld van design. Al jaren zijn de planten een onderdeel van Masterly – hét podium voor Nederlands design tijdens de Milan Design Week. Op dit evenement ontdekten Aptum en Orchids Info een gedeelde passie voor levendige, heldere kleuren en expressieve patronen en vormen. Deze wederzijdse fascinatie leidde tot een natuurlijke kruisbestuiving, waarin flora en licht op bijzondere wijze samensmelten.

'Nicole Uniquole' orchidee
In de expositie 'In Full Bloom' komen de orchideeënbloemen en de lichtinstallaties van Aptum samen in een show. In een van de installaties staat een bijzondere orchidee centraal; de 'Nicole Uniquole' orchidee – speciaal vernoemd naar de initiatiefnemer van Masterly. Uniquole, een gevestigde naam in de designwereld als curator, artdirector en merkenbouwer, wordt met deze presentatie geëerd door Aptum en Orchids Info, als hommage aan het begin van hun samenwerking.



Schoonheid die blijft
Als één van de grootste en meest diverse plantenfamilies ter wereld brengen orchideeën een voortdurende bron van inspiratie en blijven ze wekenlang elegant bloeien, jaar na jaar. Vanwege de lange bloei van orchideeën zullen de verlichte sculpturen tot ver na de Dutch Design Week te zien zijn in het atelier van Aptum en is de schoonheid van licht en bloeiende planten nog langer te bewonderen.

'In Full Bloom' is te zien tijdens de Dutch Design Week van 19 tot en met 27 oktober, locatie No. G9, APTUM, Gashouder 13, 5613 CR in Eindhoven. Meer informatie is te vinden op www.orchidsinfo.eu

Voor meer informatie:
Orchids Info
https://www.orchidsinfo.eu/



Aptum
[email protected]
https://www.aptumlighting.com/nl/

Publicatiedatum: