Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitzendbureau Intrixo viert samenwerking met feest

Afgelopen zaterdag organiseerde Uitzendbureau Intrixo een spetterend feest voor al haar relaties om de vruchtbare samenwerkingen van het afgelopen jaar te vieren. Het evenement vond plaats op hun eigen terrein, waar zowel opdrachtgevers als medewerkers van het uitzendbureau samenkwamen voor een avond vol entertainment, lekker eten en netwerkmogelijkheden.

De directeur van Uitzendbureau Intrixo, Rayif Ayyildiz, opende de avond met een toespraak waarin hij benadrukte hoe belangrijk de goede relaties zijn met zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten. "Onze kracht ligt in de verbinding die we leggen tussen talent en bedrijven. Dit feest is een manier om iedereen te bedanken die het afgelopen jaar heeft bijgedragen aan ons gezamenlijke succes", zei hij.

Tijdens het feest was er volop gelegenheid voor de gasten om te netwerken in een ontspannen en feestelijke sfeer. Onder het genot van hapjes en drankjes konden relaties ervaringen uitwisselen en nieuwe samenwerkingsmogelijkheden bespreken. Voor de muzikale omlijsting zorgde de band Funky Pianos, die de sfeer tot grote hoogte bracht met hun optredens.

Naast het terugblikken op een succesvol jaar, was er ook aandacht voor de toekomstplannen van Uitzendbureau Intrixo. "We kijken ernaar uit om onze dienstverlening verder uit te breiden en nog meer bedrijven te ondersteunen in hun zoektocht naar gekwalificeerd personeel", vervolgde Rayif Ayyildiz.

Voor meer informatie:
Intrixo B.V.
Oud Camp 8
3155 DL Maasland
0174-249500
[email protected]
https://intrixo.nl/

Publicatiedatum: