Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Recyclebare alternatieven voor consumentenverpakkingen

Chrysal stapt vanaf 2024 over op recyclebare alternatieven voor alle consumentenverpakkingen en ondersteunt klanten bij het duurzamer worden en het voldoen aan toekomstige regelgeving.

De duurzame verpakkingen zijn gemaakt van recyclebare materialen en dragen bij aan circulaire doelstellingen. Belangrijke kenmerken zijn:

  • Consumentensachets gemaakt van recyclebare materialen.
  • De plastic jerrycans en flessen zijn al recyclebaar, en de vaten zijn gemaakt van gerecycled materiaal.
  • Kartonnen dozen die voor 80–100% uit gerecyclede materialen bestaan en binnenkort volledig recyclebaar en FSC gecertificeerd zullen zijn.

Bio-based bloemenvoeding
Chrysal's bloemenvoeding is 99% bio-based, gemaakt van hernieuwbare, plantaardige grondstoffen.

Sea Freight & Long Storage service
Voor kwekers en bloementransporteurs is de uitdaging om bloemen voor een lange periode vers te houden en tegelijkertijd de milieu-impact te verminderen. Chrysal's Sea Freight & Long Storage service biedt een na-oogst behandeling die wereldwijde transport mogelijk maakt, waarbij de versheid behouden blijft en Botrytis tijdens langdurige opslag onder controle wordt gehouden. Hierdoor kunnen bloemen per zeevracht worden verzonden of wekenlang worden opgeslagen, waardoor vraag en aanbod beter op elkaar kunnen worden afgestemd.

  • Houdt Botrytis onder controle en bloemen vers
  • Versterkt de bloemkleur en zorgt voor een uniforme bloei
  • Verlengt de houdbaarheid, waardoor langere opslag mogelijk is
  • Biedt operationele flexibiliteit, zodat niet alle bloemen tegelijkertijd verwerkt hoeven te worden

Fyt 'n Fyx
Na jaren van onderzoek en testen presenteert Chrysal Fyt 'n Fyx, een uitgebalanceerd Kweker Programma waarin zij op maat gemaakte oplossingen voor klanten bieden. Proactieve zorg voor gezonde bloemen in het veld, gecombineerd met responsieve oplossingen voor elke uitdaging na de oogst. Dit garandeert gezonde en veerkrachtige bloemen van veld tot consument.

FHTF 2024
Bezoek Chrysal op de Flora Holland Trade Fair van 5–7 november om te ontdekken hoe Chrysal duurzaamheid in de bloemenindustrie bevordert. "We zijn enthousiast om onze nieuwste innovaties te presenteren en te bespreken hoe onze oplossingen uw bedrijf kunnen versterken en tegelijkertijd een duurzamere toekomst bevorderen. U vindt ons bij stands 1.70 en 1.71—laten we samen nieuwe kansen verkennen onder het genot van een verse kop koffie," aldus Chrysal.

Voor meer informatie:
Chrysal
www.chrysal.com

Publicatiedatum: