Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
1 november

Rondleiding voor particulieren in World Horti Center

World Horti Center in Naaldwijk opent op vrijdag 1 november haar deuren voor particulieren. Normaal gesproken zijn de deuren alleen geopend voor zakelijke klanten. Tijdens een rondleiding leren bezoekers meer over thema's als water, indoor farming en energie, maar ook de samenwerking met Vertify en MBO Westland komt voorbij.

Hoe ziet een rondleiding eruit?
MBO Westland, Vertify, WHC Expo bv en Gemeente Westland vormen gezamenlijk World Horti Center. Samen met nog eens ruim 100 participerende bedrijven in de tuinbouwsector zijn zij het kennis- en innovatiecentrum. Tijdens een rondleiding leren bezoekers meer over de werking van dit concept en de samenwerking tussen deze partijen. In ruim anderhalf uur neemt een ervaren gids de bezoekers mee langs verschillende themapleinen, de onderzoekskassen van Vertify, de klaslokalen van MBO Westland en in de Black Box wordt een interessante 360 graden film getoond. Belangrijke thema's die tijdens de rondleiding onder andere worden behandeld zijn water, energie, indoor farming, start-ups en de gehele waardeketen binnen de tuinbouwsector.

Praktische informatie
De rondleiding vindt plaats op vrijdag 1 november van 14.00 tot 15.30 uur. World Horti Center is gevestigd aan Europa 1 in Naaldwijk, op de Horti Campus tegenover Royal FloraHolland. Er is voldoende parkeergelegenheid, maar inwoners uit de buurt wordt aangeraden om op de fiets te komen. Een rondleiding van anderhalf uur kost €15 per persoon. Een plek reserveren kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Het restaurant van World Horti Center is vooraf geopend voor koffie of lunch.

Voor meer informatie:
World Horti Center
[email protected]
https://www.worldhorticenter.nl/

Publicatiedatum: