Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jeroen de Kuijer

"Met kerstbomenverhuur ontzorgen we bedrijven rondom de kerstdagen"

Tholen - Een kerstboom uitzoeken is een hele ervaring. Met warme chocomel of glühwein in de hand op zoek naar de juiste boom om in ieder geval een maandje van te genieten in huis. Of toch niet? Niet iedereen heeft tijd voor de uitgebreide ervaring, en soms is een kerstboom ook maar eventjes nodig. Voor die momenten heeft Jeroen de Kuijer zijn kerstbomenverhuur.

"Bij veel bedrijven zijn er evenementen rondom de kerstdagen, waar ze voor een dag of een week een kerstboom nodig hebben. Dan krijgen wij een telefoontje dat er een kerstborrel is en dat ze een boom nodig hebben. Je kan het zo gek niet bedenken of er moet een kerstboom in," vertelt Jeroen. "Ook bij bijvoorbeeld een diploma-uitreiking staat een kerstboom extra feestelijk."

Binnen en buiten
De kerstbomen die verhuurd worden, komen kant-en-klaar naar de klant. Inclusief lichtjes, volle takken én breng-en-haal-service. "We willen mensen graag ontzorgen met Kerst, dus we brengen en halen de kerstbomen met liefde. Vorig jaar hebben we bij een bedrijf in Utrecht wel 20 kerstbomen neergezet om de kerstborrel aan te kleden. Het is een kwestie van de boom neerzetten, lichtjes aan en het feest kon beginnen. Na afloop halen we alles weer weg. Het scheelt voor een bedrijf veel tijd en werk."

"We kunnen de kerstbomen ook neerzetten op een accu als er weinig stroom is," vertelt Jeroen verder. "In Amsterdam zijn ze een straat aan het opbreken waar we bomen op accu gaan neerzetten, zo is het toch gezellig ondanks de werkzaamheden, maar kunnen de bomen ook makkelijk verplaatst worden. Wij leveren ze zo, kant-en-klaar en met accu en al, op locatie. We bereiden alles bij ons op locatie voor, vervoeren de kerstbomen en deze hoeven ter plekke alleen te worden neergezet. Makkelijker wordt het niet."

Denemarken
De kerstbomen, variërend van 1,25 tot 3 meter hoog, komen uit Denemarken bij een topleverancier vandaan, volgens Jeroen. "Die man is een oude militair, dus de bomen staan geordend in het gelid," lacht hij. "De bomen die hier binnenkomen zijn van topkwaliteit, en daar staan we ook bekend om. Uit Hoofddorp en omstreken komen ze hier naartoe om een boom te halen. We verwachten dit jaar ook weer een goed seizoen."

De kerstbomen boerderij is open vanaf 23 november.

Voor meer informatie:
Jeroen de Kuijer
Kupo
Tel: + 31 6 10 55 79 57
[email protected]
www.kerstbomenhoofddorp.nl