Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drijvende afdekkingen vergelijken

Drijvende afdekkingen voor silo's en bassins worden er in overvloed aangeboden. Ron Duijvesteijn van A1 Group ziet eigenlijk weinig kwaliteitsverschillen. Op één ding na. En dat is letterlijk iets wat in het oog springt. De meest afdekkingen zijn zwart. Op één na … de DelafloaT van De Lange Plastics. Ron ziet daar wel het voordeel van in. "Wit absorbeert minder warmte. En dat is gunstig voor de waterkwaliteit. Dat is voor A1 een van de redenen om voor de DelafloaT van De Lange Plastics te kiezen." Inmiddels hebben ze er al honderden gemonteerd.

Ron Duijvesteijn bij Montana Lisianthus in Poeldijk. Daar heeft A1 7 bassins afgedekt met DelafloaT.

De afdekking drijft op het water. Het materiaal bestaat uit twee lagen met daartussen kleine met lucht gevulde ruimtes, die zorgen voor een hoog drijfvermogen. En door de vorm van die met lucht gevulde ruimtes, zuigt de DelafloaT zich als het ware vast aan het water. De grindzakjes die over de rand hangen houden de DelafloaT verder op zijn plaats.

A1 maakt ook silo's in het teeltwisselseizoen schoon. Ron: "Dit systeem is snel en eenvoudig schoon te maken. Het is makkelijk op te slaan, zodat het eenvoudig schoon te spuiten is."

DelafloaT
De DelafloaT schermt het water af tegen zonlicht (UV-straling) waardoor algengroei voorkomen wordt. En door de witte bovenkant wordt de verdamping verminderd. DelafloaT wordt gemonteerd op zowel regenwaterbassins als watersilo's en heeft een levensduur van meer dan 10 jaar.

A1 Group
A1 Group is gevestigd in 's-Gravenzande. Van daaruit installeren ze zowel Nederlandse als buitenlandse bedrijven op het gebied van scherming en watertechniek.

Voor meer informatie:
De Lange Plastics
Bas van der Elst
[email protected]
www.dlplastics.nl

A1 Group
Ron Duijvesteijn
[email protected]
www.a1group.nl

Publicatiedatum: