Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Trade Fair Aalsmeer & IFTF Vijfhuizen

Paardekooper presenteert volgende generatie verpakkingen

Paardekooper kondigt haar deelname aan de aankomende Trade Fair Aalsmeer en de IFTF Vijfhuizen aan (5 – 7 november). Paardekooper zal haar nieuwste innovaties presenteren die gericht zijn op het stellen van nieuwe standaarden voor milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen in de tuinbouw.



Trade Fair Aalsmeer | Stand 1.54
Op de Trade Fair Aalsmeer van dit jaar zal Paardekooper de volgende generatie duurzame verpakkingen onthullen en onderstaande milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen presenteren:

Recy Clear. Een recyclebare, kristalheldere hoes voor bloemen en planten, volledig gemaakt van gerecycled plastic afval. Verkrijgbaar in verschillende maten en volledig aanpasbaar.

Flower Eco Sheet. Een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele papieren tulpenhoezen, dat het papierafval aanzienlijk vermindert.

Bioglitter. Een microplasticvrije glitter die voldoet aan de EU-wetgeving 2023/2055 en een duurzame oplossing biedt voor bloemversieringen.

Newwen samenwerking. Herbruikbare polypropyleen (PP) transportdozen ontworpen voor meervoudig gebruik, waardoor verpakkingen voor eenmalig gebruik worden verminderd.

Floraloop. Een circulair systeem voor herbruikbare bloemenemmers, die worden verzameld, gewassen en teruggebracht voor voortdurend hergebruik.

Greenovation Award nominatie
Paardekooper kondigt ook aan dat hun Recy Clear en Flower Eco Sheet zijn genomineerd voor de Greenovation Award. Gabrielle Fabbro, Marketing & Category Manager bij Paardekooper: "We zijn enorm enthousiast over de nominatie voor de Greenovation Award met twee van onze innovaties. Elke dag dagen we onszelf uit om bestaande producten en verpakkingen anders te bekijken. Deze erkenning bevestigt dat we een positieve impact maken en ondersteunt onze ambitie. We moedigen iedereen aan om te stemmen op onze milieuvriendelijke oplossingen via deze link."

Maak kennis met Vaselife op de IFTF Vijfhuizen | Stand no. B 5.18
Op IFTF Vijfhuizen kunnen bezoekers Vaselife ontdekken. Vaselife is onderdeel van de Royal Paardekooper Group en biedt oplossingen om bloemen langer vers te houden, zowel op de winkelvloer als thuis. De op-maat-gemaakte verpakkingen, gecombineerd met stijlvolle displays, zorgen voor een optimale presentatie en verlengen tegelijkertijd de levensduur van bloemen.

Paardekooper nodigt je uit om de innovaties zelf te komen bekijken. Meld je nu aan om de Trade Fair Aalsmeer en de IFTF Vijfhuizen te bezoeken via onderstaande links:

Stronger together
Vanaf 1 juli 2024 is Paardekooper samen met Broekhof en Dillewijn Zwapak verenigd onder één naam. Tijdens de Trade Fair en IFTF zal Paardekooper laten zien wat deze verandering betekent voor de toekomst van het bedrijf.

Voor meer informatie:
Paardekoper
Tel: +31 (0)88 22 22 390
[email protected]
www.paardekooper.nl

Publicatiedatum: