Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goesten & Opdam en Fidus Advies zijn verhuisd

Goesten & Opdam en Fidus Advies zijn per 21 oktober verhuisd naar de Hogeweg 129 te Zaltbommel. In onderstaande video op sociale media laten beide bedrijven beelden van het nieuwe pand zien.

Goesten & Opdam en Fidus Advies werken zeer nauw met elkaar samen onder één dak in een team van 20-25 personen.

Goesten & Opdam is een advieskantoor voor de tuinbouwsector opgericht in 2006 door Erik Goesten en Matthieu Opdam. De specialisten van Goesten & Opdam bieden oplossingen voor de vraagstukken van een modern tuinbouwbedrijf. Of het nu gaat om de wijziging van een rechtsvorm, een bedrijfsoverdracht, een financieringsaanvraag of het opstellen van een jaarrekening.

Fidus Advies is opgericht in 2013 door Peter van der Werf. De adviesorganisatie voor de tuinbouw is gespecialiseerd in ondernemingsvraagstukken, zoals investeringen en financiering, aankoop en verkoop, verplaatsing of herstructurering van bedrijven. Maar ook voor het maken van kostprijsberekeningen en prognoses kunnen ondernemers bij Fidus terecht.

Publicatiedatum: