Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Noviteiten op de Trade Fair of IFTF? Laat het ons weten!

Het is bijna november, de maand waarin de Trade Fair en IFTF plaatsvinden, van 5 tot en met 7 november. Tijdens deze beurzen zullen exporteurs, kwekers, toeleveranciers en anderen weer alles uit de kast halen om hun producten te presenteren.

Omdat het bijna zo ver is, geven we graag de kans om noviteiten een plaats te geven in onze nieuwsbrief. De redactie nodigt bedrijven uit om een bericht in te sturen naar [email protected] met daarin aandacht voor de noviteiten die op de beurzen gepresenteerd worden. Ook op www.floraldaily.com kan uiteraard aandacht geschonken worden aan de beurzen: een mooie gelegenheid voor aandacht, zowel nationaal en internationaal.

Het is ook mogelijk om in de aanloop naar de beurs, maar juist ook na afloop van de beurs, je bedrijf of noviteit nog de extra aandacht te geven via een banner op onze website of in de nieuwsbrief. Dit al vanaf 415 euro per maand, en voor 610 euro per maand heb je een prominente plek op de website. In de nieuwsbrief sta je vanaf 875 euro per maand.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur gerust een e-mail naar [email protected]l.