Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aziatisch importbedrijf sierpotten overgenomen door OK Plant

OK Plant, van het groene lifestylemerk Kolibri, heeft recentelijk een acquisitie gedaan door een importbedrijf over te nemen dat gespecialiseerd is in de productie en ontwikkeling van sierpotten uit Azië. Deze stap stelt OK Plant in staat om de collecties van potten en stijlvolle woonaccessoires voor orchideeën en groene planten nog beter te beheren en aan te laten sluiten bij de nieuwste interieurtrends.

Met Kolibri Home van Kolibri Company biedt OK Plant sierpotten en woonaccessoires aan. De producten worden voortdurend aangepast in wisselende collecties, wat aansluit op de wensen van de consument. Door de overname van het importbedrijf zijn de communicatielijnen met zowel Europese als Aziatische leveranciers aanzienlijk verkort, wat innovatie bevordert en de time-to-market versnelt.

Desiree Olsthoorn, directeur van OK Plant, licht de strategische keuze voor een Aziatisch importbedrijf toe: "In Azië staan handgemaakte productiemethoden centraal. Dit biedt ons de mogelijkheid om unieke vormen en materialen te gebruiken, wat leidt tot sterke, onderscheidende collecties die onze klanten direct aanspreken." OK Plant werkt uitsluitend samen met gecertificeerde fabrieken. "Door zelf de fabrieken te bezoeken, waarborgen we de kwaliteit en doen we inspiratie op voor nieuwe lijnen sierpotten. Deze aanpak maakt onze bedrijfsvoering efficiënter en versterkt ons assortiment," vult Nadia Olsthoorn, verantwoordelijk voor design en inkoop, aan.

Voor meer informatie:
OK Plant
Baakwoning 5
2671 LE Naaldwijk
[email protected]
www.okplant.nl

Publicatiedatum: