Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Narcissen voor showtuin in de Bollenstreek zijn geplant

Gisteren werden bij De Tulperij in Voorhout de narcissen voor de CNB Narcissenshowtuin geplant. Er werden meer dan vier bedden gevuld met ruim 220 soorten narcissen. Volgend voorjaar zullen de narcissen zorgen voor een prachtig schouwspel.

Een enthousiaste groep bestaande uit collega's en vrijwilligers hielpen mee met planten, waardoor de klus snel geklaard werd. Tijdens de pauze was het tijd voor een kop koffie en een stuk appeltaart.

Vertegenwoordiger Ed Walkier, vertelt enthousiast: "Straks wanneer de showtuin in bloei komt, gaat er een schitterend kleurenpallet tevoorschijn komen. Een mix van bekende en nieuwe soorten. Ik kan daarom niet wachten tot de tuin in bloei staat, om zo de diversiteit in narcissen aan onze klanten en consumenten te kunnen showen. Daarnaast wil ik nog even alle inzenders, de Tulperij en de groep die heeft geholpen met planten bedanken. Mede dankzij jullie is de CNB Narcissenshowtuin in de Bollenstreek nu ook een feit."

De exacte openingsdata van de showtuin wordt binnenkort bekendgemaakt.

Bron: CNB

Publicatiedatum: