Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Saarlucon Gewächshausbau viert 20-jarig jubileum

Op 15 oktober vierde Saarlucon Gewächshausbau haar 20-jarig jubileum. In 2004 besloten Nico Luiten, Richard Luiten en Michel Saarloos samen Saarlucon Gewächshausbau op te richten. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een solide speler binnen de internationale glastuinbouwsector, met een sterke focus op de Duitstalige landen.

Saarlucon Gewächshausbau heeft zich door de jaren heen onderscheiden door maatwerkprojecten te leveren op het gebied van productiekassen, verkoopkassen en tuincentra. Het bedrijf staat bekend om zijn no-nonsens aanpak en betrouwbare service, wat het heeft geholpen om een sterke positie op te bouwen in deze competitieve markt.

"De afgelopen twintig jaar zijn een mooie reis geweest, waarin we samen met onze partners en klanten prachtige projecten hebben neergezet," aldus Michel Saarloos. "We blijven ons richten op innovatie en groei, en kijken ernaar uit om ook de komende decennia baanbrekende tuinbouwoplossingen te bieden."

De toekomst belooft volgens de directie 'een periode van verdere groei en innovatieve doorbraken voor het bedrijf, terwijl het zijn klanten blijft ondersteunen in het optimaliseren van hun tuinbouwactiviteiten.'

Voor meer informatie:
Saarlucon Gewächshausbau
[email protected]
www.saarlucon.com

Publicatiedatum: