Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koen Pack presenteert nieuw assortiment met thema 'Beauty for floral gifts'

Koen Pack nodigt zakelijke klanten uit om van 5 tot en met 7 november stand 1.74 op de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer te bezoeken. De beursstand biedt een blik op het vernieuwde assortiment waarin de nieuwste trends op het gebied van verpakkingen en decoraties voor bloemen en planten zijn verwerkt.

Met het thema "Beauty for floral gifts" presenteert Koen Pack haar nieuwe designs en verpakkingen, zorgvuldig afgestemd op huidige en toekomstige trends en verdeeld in vier smaakgroepen. "In de stand en in de uitgebreide showroom vindt u voor elke smaakgroep de perfecte verpakking."

De herziene collectie houdt ook rekening met duurzaamheid door gebruik te maken van verschillende materialen die momenteel in de markt beschikbaar zijn. De nieuwe catalogus, verfraaid met afbeeldingen van verpakkingen in combinatie met bloemen en planten, biedt een uitgebreid overzicht van de nieuwe collectie voor 2025. Hierin zijn de nieuwste trends op het gebied van interieur, mode en vrije tijd verwerkt in het assortiment hardware, hoezen, boekethouders en decoraties voor bloemen en planten.

Mirjam Colijn, verantwoordelijk voor marketing en duurzaamheid bij Koen Pack, geeft aan: "Er is dit jaar opnieuw hard gewerkt om de trends te vertalen naar onze nieuwe collectie. Met dank aan ons hele team is de showroom weer prachtig gedecoreerd. Bovendien is alles gefotografeerd en verwerkt in de nieuwe catalogus, in het trendboek en vanaf de start van de beurs ook te zien op onze website. Dit zal onze klanten inspireren om innovatief te zijn met hun producten."

Voor diegene die benieuwd is hoe men zijn bloemen en planten nog mooier kan presenteren, biedt Koen Pack een gratis exemplaar van hun catalogus aan. Deze is af te halen bij de stand tijdens de Trade Fair of door een e-mail te sturen naar [email protected]

Open Huis
Als je meer wilt zien of je bent niet in de gelegenheid bent om de beurs te bezoeken, ben je altijd welkom in de ruime showroom in Amstelveen, dus ook tijdens de beursdagen. Je bent van harte uitgenodigd om de 1.000 m² grote showroom, studio en monsterruimte te bezoeken. Er rijdt een gratis shuttlebus vanaf het bedrijf aan De Loetenweg naar Royal FloraHolland in Aalsmeer en vice versa.

Voor meer informatie:
Koen Pack
[email protected]
www.koenpack.com

Publicatiedatum: